Poklanjamo dve jelke sa busenom

Ukoliko želite da vam, tokom praznika, prostorije osvežava miris četinara, okitite jelku sa busenom. Poklanjamo dve jelke sa fotografija, uz jedan uslov.

Posle praznika, jelku je potrebno zasaditi  na lokaciju koju smo predvideli za to ili je vratiti kako bismo je mi zasadili.

Pozivamo i ostale čitaoce da ove godine kupe jelku sa busenom, te da je nakon praznika zasade na lokaciju koju ćemo saopštiti. Ako vam je saditi komplikovano, mi ćemo to uraditi umesto vas. 

Ko je preuzeo i zasadio jelku 2018/2019, kao i ko je poklonio jelke, možete pročitati putem linka:

Novogodišnje jelke 2018/2019

Uputstvo:

Jelke su veoma osetljive. Ukoliko ne uradite po preporuci, teško da će preživeti praznike. Jelku prvo unesite u negrejanu prostoriju na dva – tri dana, da se aklimatizuje na višu temperaturu. Nakon toga je unosite u grejanu prostoriju. Ako je moguće, nemojte je držati u blizini grejnog tela. Dok je u prostoriji, povremeno je orosite stajaćom vodom i raspršivačem. Iznosite je na isti način, prvo u negrejanu prostoriju, a nakon nekoliko dana može napolje. Ukoliko je iz grejane prostorije iznesete direktno na otvoreno, doživeće šok i nema šanse da preživi. 

Nije ništa komplikovano, malo truda i ona će uzvratiti mirisom, a posle će nam još dugo godina prečišćavati vazduh. 

Ko želi jelku po datim uslovima 🙂 neka piše na [email protected] 

Visina jelke je 160 – 170 cm. 

 

 

Podelite sa prijateljima

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on linkedin
Share on whatsapp

2 Comments

    • Obe su rezervisane. Treba da ih preuzmu u toku nedelje. Ukoliko neko odustane, javićemo Vam.

       

Leave a Reply