Anketa o vašem životu u bačkotopolskoj opštini

Kliknite na sliku, kako biste otvorili anketu.

28.12.2022.

Odgovori anketiranih:

U anketi smo postavili otvorena pitanja.

U nekim odgovorima smo primetili da iznete iwmns air 1 mid lecosonnenschirm adidas boost 43 ovyeshop lecosonnenschirm akuschuhe andcamiciesaldi wmns air 1 mid tatascarpe marellaabiti air max goaterra 2.0 akuschuhe borsegabsoutlet ynotoutlet kleankanteenkinder nformacije nisu tačne, ali prosto, čitalac koji je to napisao misli da je to tako.

Velika većina zahteva građana je skromna, realna i u velikom procentu ih je moguće ispuniti.

Odgovori

 

Podelite sa prijateljima

5 Comments

   • Pozdrav, ne znam odakle da počnem. Živimo preko pruge, radovi na izgradnji pruge su uveliko u toku. Ljudi rade bukvalno svaki dan i sve pohvale za njih. Ali.. Blato je do zglobova, oni to pokušavaju da operu ali ne vredi. Sledeća stvar, autobus koji kupi djake. Stanica je na Čantavirskom putu, i deca sa Senćanskog idu tamo, umesto da ih prosto kupi kod „Čiče“. Biciklistička staza, no comment. Kod bivše „Elma TT“ žbun ruža i u sezoni dva puta nedeljno bušne gume na biciklima. Kod Gomexa kesten kad krene da pada po biciklističkoj, ista situacija. Lutalice na svakom ćošku. Evo zima u punom jeku, praznici stižu, mi to ni ne osetimo. Da li je moguće da niko nema ideju i napravi zanimljiv a pristupačan program za decu svih uzrasta a onda i odrasle, povodom toga. Klizalište, kuvano vino, čaj, nešto? Radionice, igraonice, nešto. Deca nam se skupljaju u Skroz dobroj pekari. Tužno. Ne znam šta da dodam, sve sam nabacala. Uglavnom, sve je trulo, a sa kadrom koji bi se zaista bavio opstankom stanovništva u ovoj opštini mogli bi da budemo ispred svih. Jezero, priroda, izlaz na autoput, imamo potencijal ali nemamo ljide sa idejom. Ne znam kakav je budžet ali uklopili bi se sigurno.

     
 1. U manjim mestima postoji problem sa prevozom jer za svaku sitnicu treba do Backe Topole,od kupovine namirnica do odlaska do lekara ili podizanja plate ili penzije. Put do Backe Topole izuzetno je loš. Saobracaj do Topole takodje los. Privatni prevoz ili taksi veoma skup. U jednom pravcu kosta i preko 1000 din. Npr. za šišanje ili da bih podigao platu moram za Topolu. Ne ulaze se u mala preduzeca, prodavnice koje postoje u malim selima su slabo snabdevene,nema izbora,a cene zbog nepostojanja konkurencije visoke, putna infrastruktura loša,ne postoji apoteka iako je za stanovništvo u malim mestima jako bitno jer pretežno žive starije osobe dok su mlađi otišli tamo gde im je bolje.

   
 2. Citam ovde kazu nema posla u backoj topoli dobro kako za koga e vako jasam rodom od sombora doselio sam se u topolu bas iz razloga radi posla ovde me niko nije pito koliko godina imam vec hoces da radis evo radi. A u somboru i okolini ako si preso 29 godina nema vise posla za tebe. A ovde u topoli sam se zaposlio sa 44 godine. Naravno da nema posla jer danas svi biraju oću ovo necu ono. A inace sam iz bajs

   

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *