51. Pomoć za dve porodice – Centar za socijalni rad Bačka Topola – ZATVORENO :-)

Dobro jutro! Iz Centra za socijalni rad Bačka Topola je stigao novi zahtev. Za nas prilično težak i komplikovan po pitanju prevoza i „radne snage“ ukoliko bude uspešan, pošto nam je najjači član trenutno u Nemačkoj a drugi po snazi ima kućne zadatke u smenama Kakav će biti za vas, videćemo Radi se o dve porodice, znači imamo dva zahteva.

1. Samohraha majka četvoro dece i peto na putu. Deca su osnovnoškolskog uzrasta. Bila je primorana da useli u kuću koja je prazna, tako da osim jednog kreveta i kreveca za bebu ništa ne poseduju. Ima majčinu podršku. Najpotrebniji nameštaj im je sledeći: kreveti, sto, stolice, veš mašina, tepisi, kuhinjski nameštaj, frižider, ali sve od nameštaja je dobrodošlo.

2. Druga porodica, majka i otac i troje dece. Odlaze na sezonske poslove na selu gde žive, ali zbog kiše što je u poslednje vreme padala, teško nalaze posao. U kući imaju dva kreveta, peć na loženje gde se i kuva, tv i viseću komodu za kuhinju.
Potrebni su im ormari, sto, stolice, kreveti, frižider i veš mašina. Potreban je školski pribor i nažalost hrana.

Vi ponudite šta imate, mi ćemo proslediti pa ćemo kombinovati.

Za obe porodice je potrebna dečija garderoba. Mi ćemo navesti zajedno, a vi ako je moguće napišite na kesi za koji je uzrast. Dečaci: 2004. 2010. 2011. 2015. Devojčice: 2007. 2009. 2013.

Ukoliko ste u mogućnosti da poklonite nešto od traženih stvari pišite na zelenozvonce@gmail.com ili pošaljite poruku na stranicu.

Molimo da lajkujete i podelite objavu u što većem broju kako bismo pronašli potrebna stvari.

Hvala!
🙂

 
Ponuđeno je i više od onoga što smo mi u mogućnosti prevesti, tako da smo izabrali ono što smo procenili da je najpotrebnije 🙂
Nemamo sve fotografije garderobe jer ovoga puta nismo imali sabirni centar već smo sve stvari koje smo odlučili preuzeti pokupili na dan isporuke, a neke isporučene direktno u Centar.
HVALA našem drugaru Gebo Transport na čiju pomoć uvek možemo računati u velikim transportima. Gledamo da je ne koristimo često jer on to radi o svom trošku, a dolazi iz Subotice 🙂
HVALA Biljani iz Subotice za garderobu 🙂
HVALA anonimnom poklonodavcu garderobe iz Alekse Šantića 🙂
HVALA Angéla Nagy Bozsik za garderobu i Sanji Popović koja je istu odnela u Centar 🙂
HVALA Dragana Arsenić za garderobu 🙂
HVALA Adrijana Relić za garderobu 🙂
HVALA Aleksandar Krunić za frižider 🙂
HVALA Maya Maki Iljkić sto, stolice, frižider, tepisi 🙂
HVALA Mi smo Golubovići za krevet 🙂
HVALA Dragana Ogrizović Golubović za kolica 🙂
HVALA firmi za računarsko programiranje HEX Robert Bašić na donaciji školskog pribora i svesaka 🙂
HVALA gospođi IV za hranu 🙂
HVALA Ševo Petru koji je ponudio pomoć oko prevoza stvari auto prikolicom. Nismo mogli uskladiti termine ali nam je ova ponuda mnogo značila 🙂
HVALA i ostalima čiju pomoć nismo bili u mogućnosti preuzeti Vesna Subotica, Eržebet Subotica, Crkva Logos Bačka Topola, Борислав Бачка Топола, Danijela Bačka Topola, Ivica Subotica, Bajmok, Aleksandar Bačka Topola, Milena Bačka Topola, Jelena Bačka Topola, Селена Његошево, Angela Subotica, Tgye Bačka Topola.
Pored naše standardne ekipe Žareta, Brne, imali smo volontersku pomoć u fizikalisanju Armina iz Bačke Topole i Fude iz Subotice. 🙂
HVALA svima da deljenju objave, to je veoma važan korak u celoj priči. 184 deljenja objave, 137 lajkova i 25 komentara doprineli su da objava bude vidljiva za 22.610 ljudi. Za one koji su nas pitali za podatke koje iznosimo. Administratori stranicu mogu videti te podatke. Na jednoj od fotografija možete videti ovu statistiku.

 

 

Podelite sa prijateljima

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *